Biciklopopravljaona je za korisnike otvorena svakog četvrtka od 17:00 do 20:00 sati.
Biciklopopravljaona is open on Thursdays from 5 to 8 p.m.
Aktivni smo na Facebooku

Zelena akcija, Frankopanska 1, Zagreb

Saturday, May 28, 2011

BIKE SMUT

U četvrtak, 2. lipnja, s početkom u 19:00 sati, u prostorijama Autonomnog kulturnog centra Medika u Pierottijevoj 11 održat će se jedinstveno i nadasve intrigantno događanje - gostovanje umjetničko-erotsko-biciklističke skupine Bike Smut iz Portlanda (SAD). Gostovanje zajednički organiziraju Biciklopopravljaona i Infoshop knjižnica Pippilotta (koja djeluje u sklopu Autonomnog kulturnog centra Medika). Ulaz je besplatan, a donacije više nego dobrodošle. Više o ovom putujućem biciklističko-erotsko-umjetničkom showu (iz njihovog vlastitog pera) pročitajte u nastavku:

----



BIKE SMUT (Portland, Oregon, SAD)
Bike Smut je putujući show erotsko-biciklističkih uradi-sam filmova i performansa. Uključuje priloge iz cijelog svijeta i želi svima pokazati koliko bicikli mogu biti seksi.

Vozeći bicikle preuzimamo kontrolu nad našim prijevozom, nad načinom na koji se krećemo kroz naše zajednice, i nad našim međusobnim odnosima. Bicikli nas oslobađaju krutih ograničenja automobila. Tražeći od naše zajednice da stvara erotske filmove, doprinosimo redefiniranju nepristojnog, i oslobađamo se od kapitalističkih ideala pornografije. Bike Smut teži preuzimanju kontrole i dokidanju patrijarhalnog prisvajanja naših tijela.

Bike Smut je nastao prije 4 godine u Portlandu (Oregon, SAD). Riječ je o zajedničkom iskustvu koje se može doživjeti jedino na javnoj projekciji. Materijali nisu dostupni na DVD-u ili internetu, riječ je o jedinstvenom interaktivnom događaju u kojem su gledaoci pozvani da sudjeluju i otkriju ono što njih uzbuđuje (ne ono za što drugi misle da bi ih trebalo uzbuđivati)! U protekle četiri godine Bike Smut je putovao po cijeloj Sjevernoj Americi, obišao stotine gradova, i zadovoljio tisuće ljudi. Ove godine, Bike Smut je na svojoj prvoj europskoj turneji.

Ovo je predobro da bi se propustilo!

više saznajte na:

www.BikeSmut.com
http://bikeporntour.blogspot.com/
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000730292362
http://bikesmut.tumblr.com/
https://twitter.com/#!/BikeSmut

----

No comments:

Post a Comment