Biciklopopravljaona je za korisnike otvorena svakog četvrtka od 17:00 do 20:00 sati,

Aktivni smo na Facebooku

Zelena akcija, Frankopanska 1, Zagreb

Monday, November 16, 2020

Dok god traje pandemija, u Biciklopopravljaonu možete doći samo uz prethodnu najavu!

Photo by: Joža

 

 - Dok god traje pandemija, svi korisnici su dužni svoj dolazak unaprijed najaviti telefonski, na broj 099 314 9694. U našem standardnom terminu četvrtkom od 17:00 do 20:00 moći ćemo primiti samo onoliko korisnika koliko ima i raspoloživih volontera, kako bi se izbjegla gužva. Ne dolazite bez najave!

- Popravci će se do daljnjega obavljati samo na otvorenom, u našem dvorištu u Frankopanskoj 1. Ovo znači da održavanje termina ovisi o vremenskoj prognozi. Konačna potvrda o održavanju ili neodržavanju termina bit će objavljena na našim Facebook stranicama [https://www.facebook.com/Biciklopopravljaona] barem 24 sata ranije.

- Svi korisnici, kao i volonteri Biciklopopravljaone, dužni su tijekom cijelog trajanja popravka nositi zaštitnu masku koja prekriva usta i nos. Molimo sve korisnike da ponesu svoju masku. S korisnicima koji ne žele nositi zaštitnu masku nećemo raditi!

- Uz sve ovo, korisnici i volonteri su dužni održavati razuman fizički razmak te se suzdržati od svakog ponašanja koje bi moglo doprinijeti širenju zaraze.

- Biciklopopravljaona je kao volonterski, participativni i besplatni servis za bicikle specifična po tome što korisnici i serviseri-volonteri na popravljanju bicikla rade zajedno, pa je time i rizik od širenja zaraze veći nego u nekim drugim situacijama. Zbog toga nam je vrlo važno da učinimo sve što je u našoj moći da se mogućnost zaraze svede na minimum.

No comments:

Post a Comment